• Any wiring guru s around HUGE QUESTION 03 vt750dc Relocated the start button...

    Any wiring guru's around? HUGE QUESTION!! 03 vt750dc. Relocated the start button and headlight switch. Head light is wired up fine and battery is charged. I had taken the wires on the old start button for the coils and the starter motor off and moved to the new button. Spliced the wires and it would start fine. Couple days later when I had time, soldered all of it together and now it don't start. Unwrapped all the electrical tape and cut wires back apart, spliced together again without soldering, and still won't start. Checked the ign start fuse, it good. This is where it gets weird. Checked power across the main 30a fuse and got nothing. Fuse looks just fine. Checked power at one of the wires on the other side of the fuse, and got power to it. ?? Yellow and red wire coming off the main fuse goes to starter and then start button. Black and white wire goes from coils to the kill switch and to the start button. Kill switch is wired together.

    Why did it work just fine before I soldered the wires up, but now it won't? What am I missing? Did something get fried in the process and if so, what could it be? The bike won't even attempt to start as if the kill switch is flipped...

    7 comments
    • CHECK 30 AMP AGAIN TO MAKE SURE THERE IS NO CRACK WHERE YOU CANNOT SEE IT TAKE OFF AND LOOK OR JUST EXCHANGE FOR SPARE IF YOU HAVE ONE

    • I checked power to one of the wires on the other side, and power was there. I'm not getting power to the starter wire, or to the coils wire. But I do get power across the 10a ign fuse

    • Get a test lite and make sure there is power on both sides of the fuse .if not fuse is blown and you probably arced something while by were soldering

    • I got power on both sides of the fuse

    • Jump starter solenoid

    • Kill switch on

    • Kill switch is eliminated. Wires are spliced together, when they are seperated, it's as if the kill switch is off.

      When jumping the starter solenoid, it does attempt to start. No gas tank tho, so it won't actually start